Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Electricien keuken installatie

   06-22847902     

 

Heeft u nieuwe keuken gekocht  of van plan en de installatie moet aangepast worden 
wij doen elektra, warmwater, koudwater, Gas, afvoer verplaatsen zonder problemen.
Wij werken met ervaren en gediplomeerde elektriciens. 
Iedere vakman in ons netwerk werkt zorgvuldig en stelt uw en onze veiligheid voorop. 
Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en zijn gespecialiseerd, herstellen, vernieuwen en onderhouden van alle elektrische installaties. 
U kunt onze elektricien zowel zakelijk als particulier inhuren voor alle nieuwbouw- of renovatieklussen. 
Wilt u zeker zijn van een kwalitatieve en veilige installatie? Dan zit u goed bij ons.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van uw elektriciteit. Met een elektrische installatie bedoelen we het geheel van elektrische apparaten, domotica, aansluitingen en verbindingen in uw huis of pand. Wij verzorgen alle elektriciteit: van uw meterkast en stroomkabels tot stroom voor al uw elektrische apparaten. Ook geeft onze vakman advies over onderdelen van uw woning, zoals schakelaars, stroomgroepen, dimmers, automatisering, rolluiken en meer.

Stroomstoring

Heeft u een stroomstoring? Controleer eerst of het een algehele storing is, of dat uw woning als enige is getroffen door de stroomstoring. Als het een storing in uw woning betreft, komt onze elektricien snel langs om het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Veelvoorkomende oorzaken zijn overbelasting van een groep, kortsluiting in een elektrisch apparaat, storing in de meterkast of slechte of verouderde bedrading. Een elektricien uit ons netwerk lokaliseert het probleem en verhelpt dit op een veilige manier, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van het elektriciteit netwerk.

Meterkast

Ook voor een aanpassing aan uw meterkast kunt u terecht bij een elektricien van Elektricien MAS. De centrale stroomvoorziening van uw woning moet goed en bovenal veilig gebeuren, zodat er geen gevaar ontstaat bij dagelijks gebruik. U kunt bij ons terecht voor een aanpassing in het aantal groepen, een juiste verdeling na aansluiting van zonnepanelen, extra stoppen plaatsen, bedrading vervangen of aanleggen of een algehele veiligheidscheck.

Domotica

Domotica is het geheel van elektrische apparaten in de woning of bedrijfspand. Een elektricien uit ons netwerk geeft advies over allerlei losse of geïntegreerde systemen om alle elektronica in uw woning op elkaar af te stemmen. Zo is het mogelijk om elektronica in uw woning op afstand te bedienen, zodat u vanaf uw werk al de verwarming aan kunt zetten en de koffie bij thuiskomst al klaar staat. Naast comfort biedt domotica ook veel veiligheidstoepassingen, zoals veiligheidscamera’s, lichtsensoren die reageren op beweging of een meldingsfunctie naar hulpdiensten in het geval van brand of inbraak. Onze vakman geeft advies en helpt met de aanleg en installatie van al uw domotica.

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op