Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

. .Telefoon aansluiting bel telefoon monteur 06-22847902

Telefoon aansluiting verplaatsen of nieuw aansluiting maaken  bel telefoon monteur 06-22847902

Voor het uitbreiden van telefoonaansluitingen wordt gewerkt vanuit een bestaande situatie. 
De aansluiting van de PTT moet onveranderd blijven, maar kan zonder veel beperkingen worden uitgebreid. 
Er moet worden opgelet dat er niet te veel toestellen (incl. Fax, modem, antwoordapparaat) 
op één lijn komen te zitten, dit kan namelijk voor storingen zorgen. als u niet uitkom wij kunnen het voor u doen bel dan ons 06-22847902
Een telefoonaansluiting bestaat doorgaans uit twee of vier draden, welke moeten worden aangesloten 
bel dan ons 06-22847902

   Het hele huis

 • Wij kunnen zorgen voor alle elektrotechnische aanpassingen en uitbreidingen.
 • Wij kunnen uw woning ook geheel onderhouden en defecte of verouderde wandcontactdozen (stopcontacten), Lichtschakelaren, groepenkasten en bedrading vervangen.
 • Bij verbouwingen zorgen wij voor de juiste installatie.
 • Tevens kunnen wij samen met u voordat u een huis gaat kopen door het nieuwe pand gaan om te zien of u bij de aankoop al rekening moet houden met omkosten.
 • Wij verrichten een APK- keuring van uw woning
 

Rondom het huis

 • Een elektriciteitsaansluiting voor uw vijverinstallatie en verlichting realiseren.
 • Een elektriciteitsaansluitingen voor uw tuinverlichting en of uw grasmaaier realiseren.
 • Verlichtingsarmaturen voor uw tuinverlichting leveren of alleen monteren en aansluiten.
 • Verlichtingsarmaturen met bewegingsmelder leveren of alleen monteren en aansluiten.
 • Carport verlichting leveren en natuurlijk monteren en aansluiten.
 • Elektrische hekwerk openers met afstandsbediening leveren en monteren ook op bestaande hekwerken.

 

 

Woonkamer

 • De CAI (antenne) aansluiting verplaatsen en/ of uitbreiden.
 • De telefoonaansluiting verplaatsen en/ of uitbreiden.
 • Een “gewone” lichtschakelaar vervangen voor een dimmer.
 • Het lichtpunt boven de tafel verplaatsen.
 • Een nieuw armatuur (leveren) en/ of voor u monteren en aansluiten.
 • Een wandcontactdoos (stopcontact) verplaatsen en/ of uitbreiden.
 • Een computer aansluiting (Internet en elektra) te realiseren.

Koken

U kookt momenteel op gas en wilt graag elektrisch gaan koken dan kunnen wij ervoor zorgen dat er een elektrische aansluiting wordt gemaakt.

Koelkast en diepvriezer

U wilt graag ergens in uw keuken een (extra) koelkast of diepvriezer plaatsen maar daarvoor is geen elektrische aansluiting dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit er wel komt.

 U heeft een bijkeuken maar daar is geen wandcontactdoos (stopcontact) om een diepvriezer te plaatsen wij zorgen ervoor dat dit er wel komt.

Koffie en thee zetten

U kent het wel, op het aanrechtblad staan vaak veel apparaten zoals een oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Elke keer dat u een ander apparaat wilt gaan gebruiken moet u eerst de stekkers omsteken. Wij zorgen ervoor dat dit verledentijd is en u meer wandcontactdozen (stopcontacten) krijgt waardoor dit niet meer nodig is.


Badkamer / Toilet

U krijgt een nieuw plafond in uw badkamer en wilt hierin graag halogeen spotje. Wij zorgen ervoor dat u dit krijgt. Vocht en nare geurtjes blijven vaak lang aanwezig. 

Wij zorgen ervoor dat er een ventilator wordt geplaatst waardoor vocht en nare geurtjes snel verdwijnen. 

U heeft geen of een te kleine radiator waardoor de ruimte niet aangenaam warm is de goedkoopste oplossing hiervoor is dat u een elektrische kachel laat monteren.


Studeer / slaapkamer

U wilt graag tv kijken maar er is geen CAI (antenne) aansluiting. Wij zorgen ervoor dat u lekker tv kunt kijken vanuit uw bed of dat u een tv aansluiting krijgt bij uw computer.
Als de telefoon gaat moet u altijd naar beneden hollen, een maal beneden heeft de beller reeds opgelegd. De oplossing hiervoor is dat wij hiervoor een telefoon aansluiting maken op uw slaapkamer of studeerkamer tevens kunt u deze aansluiting gebruiken als internet aansluiting via ISDN of ADSL.
Een wandcontactdoos (stopcontact) verplaatsen en/ of uitbreiden zodat u er genoeg heeft voor uw computer.
U wilt graag op uw slaapkamer of studeerkamer een internet aansluiting of dit nu via de kabel (CAI) is of de telefoonlijn (ISDN/ ADSL) wij zorgen ervoor dat u een goede verbinding krijgt.

Wasruimte

U heeft waarschijnlijk zoals de meeste gezinnen een wasmachine en een wasdroger maar als u een van beide wilt gebruiken moet u steeds met de stekkers wisselen. U heeft het dan vast en zeker al eens geprobeerd met een verlengsnoer maar als dan de wasmachine en droger tegelijk aanstaan springt de zekering. Dit is erg vervelend zo kunnen wij ervoor zorgen dat u een was/ droogschakelaar krijgt waardoor u in een handomdraai kunt kiezen voor het gebruik van de wasmachine of de wasdroger. Het nadeel hiervan is dat u niet tegelijk kunt wassen en drogen. De oplossing hiervoor is dan dat wij een nieuwe aansluiting maken apart in de meterkast en de wasruimte zo kunt u ongehinderd wassen en drogen tegelijk.

Verkoop elektrotechnisch materiaal

MAS  Elektrotechnisch Installatiebedrijf bied particulieren de mogelijkheid om bij ons rechtstreeks de meest voorkomende producten en materialen aan te schaffen.
Elektrotechniek, verlichting en telecommunicatie van de professionele huismerken zijn bij ons verkrijgbaar .
Bij ons krijgt u bovendien altijd een goed en deskundig installatie-advies en dat is wel zo veilig.

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op