Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Professioneel Aansluiten

UW ELEKTRICITEIT PROFESSIONEEL LATEN AANSLUITEN?

ONZE ELEKTRICIENS KUNNEN UW ELEKTRICITEIT VEILIG EN VAKKUNDIG AANSLUITEN
MAS service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diensten op het gebied van elektrotechniek & CV-Installatie . Uw elektriciteit aansluiten is daar een voorbeeld van. Onze dienstverlening bestrijkt een ruim gebied rondom Rotterdam, daar zijn we namelijk gevestigd. We bedienen zowel de particuliere- als de zakelijke klant, waarbij we altijd kwalitatief werk leveren wanneer we uw elektriciteit aansluiten. MAS Service is dan ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat we zeer zorgvuldig omgaan met aspecten als veiligheid, milieu en gezondheid.

AAN HET VERBOUWEN?
Bent u bezig met een verbouwing of een aanbouw? Elektriciteit aansluiten is een vak apart. Huur daarom MAS Service in voor uw klus. Onze elektricien levert professioneel werk en zorgt ervoor dat uw leefomgeving veilig wordt door een vakkundige afhandeling van uw klus. U kunt ons ook gewoon inhuren voor het vervangen van uw groepenkast of stopcontact. En storingen verhelpen we natuurlijk ook met 24-uurs Service !  06-22847902

EEN ZAKELIJKE ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIE NODIG?
MAS Service is breed inzetbaar. Voor de aanleg van een alarminstallatie of uw data- en telecommunicatie kunt u bij ons terecht. Maar ook de elektriciteit aansluiten bij bijvoorbeeld een groot nieuwbouwproject is voor ons geen probleem. We hebben voldoende capaciteit en dankzij een netwerk van gerenommeerde bedrijven zijn we inzetbaar voor een compleet project.

UW UITDAGING GAAN WE GRAAG AAN
Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 22847902 of te mailen naar info@masservices.nl

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op