Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Optimaal Uitrichten Satellietschotel Honselersdijk

Bespaar ergernis en laat het installeren van uw satellietontvangers en het optimaal uitrichten van uw schotel over aan een vakman die snel en voordelig werkt. Wij maken uitsluitend gebruik van A-merken wat zich terugbetaald in jarenlange goede verbindingen en een betere ontvangst.

  • In samenspraak kijken we naar de meest optimale plaats voor uw schotel.
  • We verwijderen op uw verzoek ook uw oude schotel.
  • Wewerken met nauwkeurig digitale meetapparatuur 

Wij werken met de SAB satfinder SF 04, een digitaal meetapparaat, hiermee kunnen we uw  schotel  snel en correct uitrichten. Met de satfinder meten we de signaalsterkte van de satelliet en de signaalkwaliteit van de zenders daarnaast bijvoorbeeld ook het BER signaal en het kanalenspectrum van de betreffende satelliet.

  • Minder arbeidsloon. De satfinder werkt sneller en nauwkeuriger dan een analoge sat-meter.
  • Meer kijkplezier. Een correct uitgerichte schotel levert u een beter signaal en dus beter beeld op.

Problemen met het optimaal uitrichten van uw schotel neem dan even contact met ons op. 06-22847902

Schotel installatie

Het monteren en afstellen van schotelsystemen onze monteur heeft jarenlange ervaring op het gebied van 

digitale satelliet ontvangst systemen, mede door het gebruik te maken van hoogwaardige meetapparatuur zijn wij 

in staat om alle storingen op te lossen, of om het satelliet signaal optimaal voor u af te stellen, 

zodat u ook bij minder gunstige weersomstandigheden nog steeds van uw satelliet installatie kunt genieten ! 

 

Ook het aanleggen van een intern kabelnetwerk of een gezamenlijk satelliet ontvangst (GSO) systeem is voor ons geen probleem. En heeft u storing op uw schotel systeem dan kunnen wij dat ook verhelpen. een belletje naar ons wij komen dan gelijk langs en lossen dat ter plekken op onze nummer is Tel 06 22847902 

 

Alternatieven voor de kabel 

Door de alsmaar stijgende kosten van het kabelabonnement zoeken steed meer kijkers naar alternatieven voor het dagelijkse blikvoer. Zo is er digitale Televisie via de ether mogelijk dank zij de nieuwkomer Digitenne.

Men kan ook het signaal rechtstreeks uit de ruimte ontvangen, met behulp van satellietschotel. Binnen een woonplaats heeft in de meeste gevallen een kabelbedrijf een monopolie-positie. Deze alternatieven doorbreken dat.

 

Beeldkwaliteit:

Met beeldkwalieteit steekt de satelliet er met kop en schouders boven uit. Digitenne is een goed tweede, maar de kabel ( mits storingvrij beeld) kan goed met Digitenne concurreren.

Prijs:

Satelliet is ook na een éénmalige investering het goedkoopste. Een standaard schotelinstallatie is na 1/2 jaar terug verdiend. Op de tweede plaats eindigt Digitenne met als laatste de kabel. Kabel is veelal het duurste.

 

Betaling is á contant aan de monteur. 
U kunt aan de monteur niet pinnen of met een creditcard betalen.

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op