Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Noodverlichting

Noodverlichting
Wannoodverlichting den haagneer er zich een calamiteit zoals brand voordoet,
is de noodverlichting dé manier om uw weg naar buiten te vinden. U moet er dan ook niet aan denken dat net op dat moment de noodverlichting het laat afweten. Hetzelfde geldt voor de wegbewijzeringbordjes, ook deze moeten verlicht zijn en blijven.

Wanneer u een onderhoudscontract bij MAS Technische Services afsluit, vervangen wij jaarlijks de lampen en maken wij de armaturen en wegbewijzeringbordjes schoon.

Zo bent u er altijd van verzekerd dat de weg naar buiten goed zichtbaar blijft!

Na de uitgevoerde controle en het onderhoud ontvangt u van MAS Technische Services een onderhouds- en/of schaderapport.

Voor elke klus hebben wij de juiste expertise in huis.
Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 06-22847902 of info@masservices.nl 

                   

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op