Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Inductie kookplaat oven en perilex Barendrecht

Erkend Elektricien      06-22847902     

Wilt u een erkend installateur inschakelen om uw kookplaat te laten aansluiten?
Wij kunnen uw kookplaat voor u aansluiten voor een aantrekkelijke all-in bedrag van €90,00 euro inclusief BTW, voorrijkosten, montage en materiaal. Let op! Uw kookplaat wordt door onze elektricien op een betaande perilex stopcontact aangesloten. Heeft u geen perilex stopcontact? Dan is de kans groot dat er een nieuwe kookgroep aangelegd moet worden vanuit de meterkast. Wij kunnen u uiteraard hierbij helpen. Onze erkende elektriciens zijn dag en nacht bereid om u te helpen met deze aansluitingen. (vraag naar de voorwaarden en onze avond en nachttarieven). Wilt u de werkzaamheden toch zelf uitvoeren? wij wensen u succes

 

http://www.masservices.nl/image/data/Inductie%20kookplaat%20oven%20perilex/Inductie-kookplaat-oven-perilex-schema.jpghttp://www.masservices.nl/image/data/Inductie%20kookplaat%20oven%20perilex/Pirelex-schema-oven-inductie-kookplaat.jpg

Echte 3-fasige kookplaten hebben eigenlijk nooit bestaan. Dit zijn 4 of 5 kookpits die je over 2 of 3 fasen moet verdelen.Bij de meeste platen kan je trouwens maximum over 2 fasen verdelen, en als u geen verstand van heeft blijf er van af.De meeste elektrische ovens kookplaaten hebben de optie om of wel 3 faze of om 2faze aangesloten te worden.
dus ze zijn allemaal 3 fasig (3 F+N+aarding ) en ze zijn allemaal mono oftewel 2 faze ( F+N+aarding) 
Probeer gewoon te kijken naar het aansluitschema...denk dat ze dat zelfs op het oven, kookplaat zelfs printen aan achterzijde !

U kunt ten alle tijden vragen aan ons om aansluiten 06-22847902

Wat als u niet over de juiste aansluiting in de meterkast beschikt?

Een electriciën kan u altijd voorzien van een prijsopgaaf voor de aanpassing in de meterkast. Het verkrijgen van een 2-fasen aansluiting is bij een moderne stoppenkast met automaten zonder veel aanpassingen goed uit te voeren. Er dient een nieuwe automaat voor een 2-fasen aansluiting geplaatst te worden; een nieuwe kabel van de meterkast naar de plaats van het fornuis getrokken te worden en deze dient op een perilex stopcontact aangesloten te worden. 

Een 3-fasen (krachtstroom aansluiting) laten aanleggen is echter een stuk ingewikkelder en daarmee ook duurder. Afhankelijk van de huidige aansluiting dient hier in sommige gevallen de stroomleverancier bijgehaald te worden voor het verzorgen van een zwaardere aansluiting. Ons advies is dan ook om altijd een electriciën te benaderen met de vraag u een offerte voor deze aansluiting te geven.

http://www.masservices.nl/image/data/Inductie%20kookplaat%20oven%20perilex/piralex_aansluiting_MAS_06-22847902.jpg

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op