Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

GSO

Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst 

Woningcorporaties en verenigingen van eigenaren besluiten steeds vaker tot het installeren van een gemeenschappelijke satellietontvangstinstallatie.

GSO, meer keuze minder schotels

Bewoont of beheert u in een flat of appartementengebouw, dan is gemeenschappelijke satellietontvangst vaak een beter alternatief dan het gebruik van individuele schotelantennes. Door gebruik te maken van een gemeenschappelijke schotelantenne blijven de gevels ‘schotelvrij’, maar heeft ieder huishouden toch toegang tot satellietontvangst.

Minder schotels, meer keuze

Met GSO is het niet langer nodig om ontsierende schotelantennes te plaatsen. Een centrale schotel installatie op het dak is genoeg om het hele complex te voorzien van radio en televisie van over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer woningcorporaties en verenigingen van eigenaren tot gemeenschappelijke satellietontvangst overgaan. Zeker bij nieuwbouw en renovatie is het economisch rendabel om flatgebouwen en appartementengebouwen van gemeenschappelijke satellietontvangst te voorzien.

Lees verder over GSO

Als bewoner kunt u dankzij GSO zelf kiezen of u televisie en radio via de kabel, glasvezel of via satelliet wilt ontvangen. Bijkomend voordeel van GSO is dat de installatie gericht kan zijn op meerdere satellietposities. Zo kunnen dus zenders van over de hele wereld (bijvoorbeeld Turkse, Marrokaanse en Aziatische tv-zenders) worden ontvangen zonder de noodzaak van individuele schotelantennes.

Bewoners willen kunnen kiezen. Zeker als het gaat om diensten waar ze veel waarde aan hechten. Televisie, Radio, Internet en Telefonie worden elke dag intensief gebruikt. En al helemaal nu het medialandschap, met de komst van glasvezel, ADSL en satelliet, sterk in ontwikkeling is. Woningcorporaties en VVE's kunnen dan ook twee vliegen in een klap slaan met GSO!

Wat is het probleem

Bewoners die digitale televisie van hoge kwaliteit willen ontvangen en meer wensen dan het beperkte aanbod van de kabel, kiezen voor satellietontvangst. Allochtone bewoners blijven bijvoorbeeld graag op de hoogte van nieuws uit hun moederland of genieten van series in hun moederstaal. Om over het enorme aanbod van gratis te ontvangen zenders, het grootste HD-aanbod en alle populaire Nederlandse zenders nog maar te zwijgen. Zo is satellietontvangst populair geworden bij ruim 1 miljoen Nederlanders, van autochtoon tot allochtoon.

 

Om TV en radio via de satelliet te kunnen ontvangen is een schotelantenne nodig.

Bij gebouwen zonder GSO betekend dit, dat deze individueel moet worden geplaatst. Op het balkon bijvoorbeeld.

Waardevermindering van het pand door de ontsierende schotel en door gevaarlijke constructies zullen het gevolg zijn.

GSO is de oplossing

Met GSO wordt een centrale schotelinstallatie op het dak van het pand geplaatst. Een inpandig kabelnetwerk leidt naar alle woningen, zodat het voor bewoners een kwestie van 'plug and play' is. Keuzevrijheid voor de bewoner is gegarandeerd, hij kan immers kiezen voor alle soorten aanbieders. En het pand ziet er dankzij de schone gevel uit zoals het bedoeld was. Bovendien zorgt dit samen met de keuzevrijheid voor waardevermeerdering. Bij renovatie en nieuwbouw verdient GSO zich dus razendsnel terug.

GSO is de enige volwaardige oplossing

Bij een GSO-opstelling worden er schotels op het dak van het pand geplaatst die gericht zijn op alle satellietaanbieders van Europa, Noord-Afrika en de Arabische landen. Hierdoor kan het complete aanbod van zenders uit deze landen doorgegeven worden aan de bewoners van het pand. Bewoners ontvangen hierdoor gratis hun favoriete zenders net als bij een eigen geplaatste schotel op het balkon. De corporatie kan die individuele schotel dan verbieden, want er wordt een volwaardig alternatief geboden. Anders dan bij andere infrastructuren zijn bij GSO alle uitzendrechten afgedekt en kan dus het complete aanbod doorgegeven worden.

Installatie van GSO

Een GSO installatie vraagt om een gedegen aanpak. Een goed advies, specifiek voor uw pand, is de start van een succesvolle GSO-installatie. Astra installeert GSO niet zelf, maar heeft wel een uitgebreid netwerk van experts die in heel Nederland uw installatie kunnen opleveren. Wij brengen u graag met hen in contact.

Neem voor meer informatie over GSO contact met ons op:

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op