Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Elektricien Rotterdam Hillegersberg 06-22847902

Elektricien Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Capelle aan den IJssel of Hoogvliet?

 

Bent u op zoek naar een goede elektricien Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet en omgeving? MAS Service is een voorbeeld van onze erkende elektriciens uit regio Rotterdam. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij deze 24 uur elektricien voor uw elektra of bel direct. 
 

Wie is de beste elektricien van Rotterdam en omgeving voor u? 
U zocht mogelijk op de zoekterm elektricien Rotterdam. Maar wie is de beste elektricien Rotterdam en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw type probleem met de elektra en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede elektricien MAS Service. Hij is een elektricien die 24 uur per dag klaar staat voor zijn klanten. Dus zowel met spoed als bij een storing. Daarbij vindt hij het belangrijk om achter zijn afspraken te staan. Op deze manier heeft hij de afgelopen jaren een vaste kring klanten verkregen, waaronder veel particulieren, aannemers, bedrijven en VvE’s. Hij rekent voor deze klanten altijd redelijke prijzen en eerlijke tarieven.

Wat kan deze erkende elektricien voor u betekenen? 
Als elektricien verzorgt hij alles op het gebied van elektra na de meter. Dat houdt in dat het kan gaan om het verhelpen van een stroomstoring, het aanpassen of vervangen van de meterkast, het onderhoud van installaties, de installatie van brandmeldingsinstallaties, het aanbrengen van databekabeling, draadloze alarmsystemen en het opstellen vanlichtplannen. Steeds belangrijker binnen de elektrabranche wordt het duurzame aspect. Zekker ook als CV-Installatie of onderhoud & Storingen. MAS Service adviseert zijn klanten daarom dan ook gestoeld op de laatste ontwikkelingen in deze branche.

Wat kosten elektriciens in Rotterdam en omstreken? 
De prijzen van elektriciens Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. 

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op