Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Elektricien in Rotterdam

Groepenkast vervangen

Een groepenkast vervangen is meestal noodzakelijk bij een uitbreiding van de bestaande elektrische installatie. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe keuken waardoor er meer elektrische apparaten een aparte groep nodig hebben. De oude groepen en meterkast dient dan vervangen of  uitgebreid te worden met een extra installatie-automaat, aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar.

Groepen- en meterkast vervangen voor meer veiligheid

In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de elektrische installatie uitschakelt bij het ontstaan van een lekstroom. De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht.

Aardlekschakelaar vervangen

Als er lekstroom ontstaat zal de aardlekschakelaar altijd verspringen om de elektrische installatie spanningsloos te maken. Er is sprake van lekstroom of stroomstoring als de elektriciteit op een andere manier de installatie verlaat dan normaal. De functie van een aardlekschakelaar is dus voor uw eigen veiligheid. Er is een mogelijkheid om de aardlekschakelaar te testen maar ons advies is om het zekere voor het onzekere te nemen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd de aardlekschakelaar te vervangen door een erkende elektricien.

Krachtstroom aanleggen  

Het aansluiten van krachtstroom is een dienst die wij bieden. Voor bepaalde elektrische installaties is er krachtstroom nodig. Denk aan sauna’s, zwembaden of waterpompen. Soms hebben bepaalde keukens met krachtige ovens of een veeleisende inductieplaat ook krachtstroom nodig. Om ervoor te zorgen dat het aanleggen van krachtstroom de juiste oplossing is raden wij u aan om even te bellen.

Satellietinstallatie repareren of inregelen                                

Elektricien van MAS Services heeft de kennis en de materialen in huis. Wij beschikken over professionele meetapparatuur en stellen alle schotels af op elke satelliet. Heeft uw problemen met uw huidige satellietinstallatie of heeft u hulp nodig bij het installeren van uw eigen schotelsysteem? Wij hebben ook genoeg materiaal bij ons om u gelijk kunt helpen, Onze satellietinstallateur komt u direct helpen.

24/7 uur bereikbaarheid  24-uurs Storingsdienst
Heeft u dingend een Elektricien nodig U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 06-22847902 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden vult u dan contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op