Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Data-Telefoon-Installatie

Data-, telefonie- en alarminstallaties

Data-, telefonie- installaties

Om uw elektrotechnische installatie helemaal af te maken moet er ook gedacht worden aan een data, telefonie . We kunnen een enkele aansluiting aanbrengen, maar ook gehele panden voorzien van volledige installaties. Met onze vakkundige monteurs en onze ruime ervaring hoeft u zich hier verder ook geen zorgen over te maken.

Data-installatie
Een data-installatie wordt ook wel netwerk genoemd. Hierbij moet u niet alleen denken aan een “netwerk” van printers, computers en routers, maar ook aan uw toegangscontrole, intercominstallatie en alarminstallatie. Doordat steeds meer apparaten aangesloten dienen te worden op het netwerk en u hier erg afhankelijk van bent, worden er hoge eisen gesteld aan deze installaties. Wij kunnen deze installaties aanbrengen, uitbreiden en onderhouden. Hierbij voldoen we aan de hoge eisen en houden rekening met de geldende normen.

Telefonie-installatie
Voor de communicatie van bedrijven, maar ook voor de communicatie in woningen, is een telefonie-installatie van belang. U geeft aan waar de telefoons geplaatst gaan worden, dan brengen wij de telefoonaansluitpunten daar aan. Al is het een enkel aansluitpunt, of al zijn het er meerdere, voor onze monteurs is dit geen enkel probleem.

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op