Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

Controleren afzuigcapaciteit MV Unit

Bij mechanische ventilatie is er slechts één kanaal, het afvoerkanaal.
Het afvoerkanaal zuigt vervuilde lucht uit badkamer, toilet, keuken, berging af en wordt naar buiten geblazen.
Meestal zijn er roosters aanwezig in kozijnen of gevels om lucht aan te zuigen.
Immers, als er lucht uit de woning wordt weggezogen met mechanische ventilatie, zal er ook lucht aangevoerd moeten worden.

​Alle inblaasventielen en afzuigventielen, welke deel uit maken van het systeem, worden uitgenomen en gereinigd.
Na reiniging van het systeem worden de ventielen gemonteerd en afgesteld. 

​Bij balansventilatie is onderhoud zeer belangrijk. Het systeem blaast verse lucht in en voert vervuilde lucht af. Naast het vervangen van de filters wordt de unit gereinigd.

Een nieuwe, zuinige ventilatiebox verbruikt slechts €8 per jaar en is in minder dan vier jaar terugverdiend.

Bel voor een afspraak 06-22847902

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op