Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

CV Storing Nu Oplossen Papendrecht

24uur Storingsdienst in regio Papendrecht

24uur-storingsdienst-spoed-koud-koud-cv ketel lekkage-storing-werktniet-snel-monteur

Een storing aan uw cv-ketels of verwarmingsinstallatie komt altijd ongelegen en veroorzaakt veel ongemak. Wij snappen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. 24uur-storingsdienst biedt u daarom 24 uur service, zodat u snel weer kunt genieten van warm water en een aangename temperatuur. Wij lossen storingen op in Rotterdam, Delft, Den Haag, Zoetermeer, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht en  omgeving.

Storing cv-ketel

Voor een defect aan uw cv-ketel kunt u ons altijd bereiken, onze installateur lost uw storing binnen 24 uur op.Soms kunt u een defect aan uw verwarmingsinstallatie zelf al verhelpen door de volgende stappen door te lopen:

- is de hoofdschakelaar ingeschakeld?
- zijn er geen zekeringen doorgeslagen?
- staan kamer- en ketelthermostaat voldoende hoog ingesteld?
- is er voldoende water in de installatie, tussen de 1 en 2 bar?
- staat de gaskraan open?
- heeft u de resetknop geprobeerd?

Vervangen van de waterleiding of gasleiding

Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is het soms noodzakelijk om het leidingwerk aan te passen. Laat het aanleggen van water- en gasleidingen altijd over aan een deskundige loodgieter. Alleen dan bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen immers explosiegevaar of lekkages opleveren.

Bij oude woningen zijn er vaak nog stalen leidingen aanwezig. Het nadeel hiervan is dat deze na verloop van tijd gaan corroderen, waardoor gaslekkages kunnen ontstaan. Laat deze daarom controleren en indien nodig vervangen door nieuwe kunststof of koperen leidingen. Ruikt u een gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neem dan direct contact met ons op.

Ook als u nog loden waterleidingen heeft, kunt u deze door ons laten vervangen. Teveel lood in water kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid, met name voor kleine kinderen. Het aanleggen van waterleidingen dient nauwkeurig te worden uitgevoerd, zodat legionella geen kans krijgt. Wij zien erop toe dat u beschikking heeft over schoon drinkwater en een stevige waterstraal uit de douchekop.

Als vakkundig loodgieter leggen we gas- en waterleidingen met precisie en volgens de laatste eisen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. ☎06-22847902

Mochten deze maatregelen niet helpen, neem dan direct contact op met

24uur-storingsdienst via telefoonnummer ☎06-22847902 of mailen naar info@masservices.nl  Voor u het weet, is uw storing opgelost!

CV ketel reparatie    

CV ketel reparatie  nodig? Loodgieter is een lokaal loodgietersbedrijf met 24 uurs spoedservice en is werkzaamheden in uw buurt en daarbuiten. Wij werken uitsluitend met ervaren loodgieters.

Heeft u direct een loodgieter nodig ? Bel ons dan op ☎06-22847902 en krijg direct een vakman aan de lijn. Wij zijn vrijwel altijd binnen één uur ter plaatse! Onze goed opgeleide medewerkers kunnen alle lekkages, verstoppingen of andere ongemakken vaak binnen no time oplossen. Altijd voor een redelijke prijs.

Heeft u Loodgieterswerk voor ons ?

Heeft u lekkage, verstopping of geen warm water? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via ☎06-22847902. U krijgt dan direct een loodgieter aan de lijn. Bij ons regelt u een reparatie of offerte dus snel en gemakkelijk!

Dus heeft u problemen met leidingwerk of afvoeren wenst snel hulp, bel ons. Onze loodgieters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om spoedreparaties uit te voeren.

Direct hulp van een loodgieter : bel ons ☎06-22847902

Voor een optimale conditie van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud essentieel. Onnodige slijtage aan onderdelen wordt voorkomen, waardoor de kans op storingen wordt beperkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger. Heeft u onverhoopt last van een storing? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle reparatie.

Voor cv ketel reparatie belt u deze avond ☎06-22847902 Wij hebben 24/7 verschillende loodgieters actief in uw omgeving

Alle loodgieters die bij ons bedrijf werkzaam zijn hebben kennis en vakmanschap en zijn professioneel en goed opgeleid. Daarnaast beschikken wij over de modernste en juiste apparatuur en gereedschap om alle problemen aan zowel gas als waterleiding snel en vakkundig op te lossen. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Bel deze avond nog met ☎06-22847902 en we helpen je direct.

  • Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding)
  • CV installaties (onderhoud, (spoed)reparatie en vervanging)
  • reparatie, renovatie en vervanging
  • kans op storingen lager
  • langere levensduur van uw cv-ketel
  • zekerheid van een goedwerkende en veilige cv-ketel
  • blijvend hoog rendement

Cv-storing? Snelle reparatie!avanta-01

Heeft u geen beschikking over warm water en/of blijven de radiatoren koud? Dan heeft uw cv-ketel wellicht last van een storing. Neem voor een vakkundige reparatie gerust contact met ons op. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is de cv-storing meestal snel verholpen. Zijn onderdelen aan vervanging toe? Dan overleggen we dit eerst met u.

Kortom, wij zijn de juiste partij voor periodiek cv-ketel onderhoud en reparatie bij storingen. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak direct een afspraak! ☎06-22847902

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op