Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

CV Ketels onderhoudsbeurt Rotterdam

Het belang van onderhoud

De meeste mensen zijn afhankelijk van hun CV-ketel voor hun verwarming en warm water. Hoewel CV-ketels doorgaans vrij degelijke apparaten zijn, maken ze jaarlijks gemiddeld wel zo’n duizend branduren. U kunt dus niet verwachten dat u nooit naar uw CV-ketel om hoeft te kijken; ook deze heeft, net als bijvoorbeeld uw auto, af en toe wat onderhoud nodig. MAS Totaal Techniek vertelt u graag meer over het belang van onderhoud aan uw CV-ketel.

Is het echt noodzakelijk om onderhoud te laten uitvoeren aan de CV-ketel? vragen veel mensen zich af. Het antwoord is heel simpel: ja. Uw CV-ketel wordt elke dag gebruikt; is het niet voor de verwarming, dan wel voor warm water. Wilt u onbezorgd kunnen blijven genieten van een aangenaam binnenklimaat en een warme douche, dan moet u zorgen dat uw CV-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurtje krijgt. Door geregeld onderhoud te laten uitvoeren zorgt u overigens niet alleen dat uw CV-ketel goed blijft werken en dat de levensduur van het apparaat wordt verlengd, maar ook dat u zo min mogelijk energie verbruikt. Ook voor het waarborgen van de veiligheid van de installatie is regelmatig onderhoud van essentieel belang.

De onderhoudsbeurt

Er zijn een aantal simpele handelingen die u zelf kunt uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat. Maar daarnaast heeft uw CV-ketel dus ook één keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. MAS Totaal Techniek stuurt dan een ervaren monteur bij u langs, die uw CV-ketel helemaal naloopt en controleert op kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen kunnen direct worden vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed functionerende, zuinige en veilige CV-ketel.

CV ketel reparatie  nodig? Loodgieter is een lokaal loodgietersbedrijf met 24 uurs spoedservice en is werkzaamheden in uw buurt en daarbuiten. Wij werken uitsluitend met ervaren loodgieters.

Heeft u direct een loodgieter nodig ? Bel ons dan op ☎06-22847902 en krijg direct een vakman aan de lijn. Wij zijn vrijwel altijd binnen één uur ter plaatse! Onze goed opgeleide medewerkers kunnen alle lekkages, verstoppingen of andere ongemakken vaak binnen no time oplossen. Altijd voor een redelijke prijs.

Heeft u Loodgieterswerk voor ons ?

Heeft u lekkage, verstopping of geen warm water? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via ☎06-22847902. U krijgt dan direct een loodgieter aan de lijn. Bij ons regelt u een reparatie of offerte dus snel en gemakkelijk!

Dus heeft u problemen met leidingwerk of afvoeren wenst snel hulp, bel ons. Onze loodgieters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om spoedreparaties uit te voeren.

Direct hulp van een loodgieter : bel ons ☎06-22847902

Voor een optimale conditie van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud essentieel. Onnodige slijtage aan onderdelen wordt voorkomen, waardoor de kans op storingen wordt beperkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger. Heeft u onverhoopt last van een storing? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle reparatie.

Voor cv ketel reparatie belt u deze avond ☎06-22847902 Wij hebben 24/7 verschillende loodgieters actief in uw omgeving

Alle loodgieters die bij ons bedrijf werkzaam zijn hebben kennis en vakmanschap en zijn professioneel en goed opgeleid. Daarnaast beschikken wij over de modernste en juiste apparatuur en gereedschap om alle problemen aan zowel gas als waterleiding snel en vakkundig op te lossen. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Bel deze avond nog met ☎06-22847902 en we helpen je direct.

  • Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding)
  • CV installaties (onderhoud, (spoed)reparatie en vervanging)
  • reparatie, renovatie en vervanging
  • kans op storingen lager
  • langere levensduur van uw cv-ketel
  • zekerheid van een goedwerkende en veilige cv-ketel
  • blijvend hoog rendement

Cv-storing? Snelle reparatie!

avanta-01

Heeft u geen beschikking over warm water en/of blijven de radiatoren koud? Dan heeft uw cv-ketel wellicht last van een storing. Neem voor een vakkundige reparatie gerust contact met ons op. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is de cv-storing meestal snel verholpen. Zijn onderdelen aan vervanging toe? Dan overleggen we dit eerst met u.

Kortom, wij zijn de juiste partij voor periodiek cv-ketel onderhoud en reparatie bij storingen. Neem voor meer informatie contact met ons op of maak direct een afspraak! ☎06-22847902

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op