Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Wannnneer u elektriciteits storing heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen.

24uur elektriciteit storingdienst Den Haag

Storingsdienst

Wij staan 24/7 klaar om uw elektrotechnische storingen op te lossen

Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een stroomstoring of technische storing waarmee u zich geen raad weet? Bel dan onze storingsdienst 06-22847902  technisch installatiebedrijfElektrotechniek. Voor urgente storingen staan onze elektriciens binnen afzienbare tijd bij u voor de deur.

Zakelijk

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machine stil stand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd en dus ook in het weekend en ’s nachts, klaar staat bij calamiteiten. Technisch installatiebedrijf, Elektrotechniek is dé oplossing voor onze vaste klanten om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Bent u geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze 24-uurs service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Particulier

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? Technisch installatiebedrijf, Elektrotechniek is snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra installatie en geniet u weer van uw nachtrust. De elektricien adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid

Krachtstroom laten aanleggen

Veel mensen hebben niet van het begrip krachtstroom gehoord. Toch komt dit in veel situaties goed van pas
Bent u bijvoordbeeld van plan om een apparaat aan te schaffen dat veel stroom verbruikt ? 
Denkt u misschien aan een inductiekookplaatkookplaatOven of  Sauna ?

Krachtstroom aanleggen kan in deze situatie een zeer goede mogelijkheid zijn. 
Het aansluiten van deze stroom kunt u het best aan specialisten overlaten 
MAS Elektro Services staat hiervoor in Dordrecht en omgeving voor u klaar.


Krachstroom: wat is dat eigenlijk?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is krachtstroom geen speciaal soort elektriciteit
Het is hetzelfde als ‘normale’ stroom, met één verschil: de stroomsterkte is hoger. 
Bij de standaard stroom gaat het om 230 volt, terwijl een krachtstroomaansluiting 230/400 volt heeft. 
De stroom wordt in dit geval aangesloten tussen een 3 fase aansluiting en een nul aansluiting
De spanning tussen deze fasen onderling bedraagt rond de 400 volt, en die tussen de fase en de nul 230 volt. 
Daardoor kan krachtstroom meer vermogen leveren dan uw standaard 230 volt aansluiting doet.

 

Over ons

U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Daarnaast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uit de brand helpen.

Contact
Neem contact met ons op